دانلود پروژه چای سبز و ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی
فرمت : powerpoint
تعداد صفحات : ۹۰ اسلاید
پیشگفتار :
برخی معتقدند سابقه ی مصرف چای به حدود ۴۰۰۰ سال قبل باز می گردد. از سرزمین چین و مردمان آن هم بعنوان اولین جایگاه چای نام برده می شود.
در آن زمان علاوه بر چین در کشورهایی مثل ژاپن، کره، تایلند، ویتنام و هند مردم از چای استفاده می کردند. مصرف چای به دو دلیل بود؛ یکی بعنوان یک نوشیدنی و دیگری برای مصارف دارو و درمانی.
مهمترین استفاده های درمانی چای شامل کنترل خونریزی، درمان و بهبود زخم ها، تنظیم دمای بدن، تنظیم قند خون و بهبود هضم غذا بود.
کتابی به نام Kissa Yojoki ( کتاب چای) در سال ۱۱۹۱ نوشته شده که در آن توضیح داده شده که مصرف چای سبز چگونه می تواند اثرات مفیدی بر روی پنج عضو مهم بدن ازجمله قلب داشته باشد.
نوشیدنیها- چای نخستین بار در سال ۱۲۷۶ شمسی در ایران کشت شد و هم اکنون به عنوان نوشیدنی سنتی ایران جایگاه ویژه ای یافته است بطوری که ۵/۴ درصد از کل چای جهان در ایران مصرف می شود.
چایکاران ایران با جمعیتی حدود ۶۰ هزار خانوار ۳۵ هزار هکتار زمین زراعی در اختیار دارند که علاوه بر تولیدات آنان، در هر سال حدود ۶۰ هزار تن چای خارجی وارد می شود .
دانلود پروژه چای سبز و ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی
فهرست مطالب:
پیشگفتار
تاریخچه چای
افسانه چای
پیشینه
چای در ایران
وطن اصلی چای
مشخصات گیاه شناسی درخت چای
ترکیب شیمیایی درخت چای
اب و هوای مطلوب چای
خاک مطلوب چای
کود مورد استفاده
ازدیاد درخت چای
مطالبی در خصوص مصرف چای سبز
دانلود پروژه چای سبز و ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی
خواص و انواع چای
چای سیاه
چای سبز
چای اولانگ
چای سفید
چای یخ
سبک انگلیسی
چای کیسه ای
چگونه چای دم کنیم
دم کردن چای سیاه
دم کردن چای سبز
دم کردن چای اولانک
ترکیبات تشکیل دهنده چای
فواید چای برای سلامتی بدن
خواص اعجاب اور چای سبز
مروری بر خواص چای سبز
نحوه استفاده
میزان مصرف روزانه
روش نگه داری
مواد متشکله برگ چای
ترکیبات و خواص چای سیاه
خواص چای سبز
چگونه چای مرغوب بخریم
خواص دم نوشها
چای سبز طعم دار
ویزگی های انتی اکسیدانی چای
روش استخراج چای سبز
مبلغ قابل پرداخت 10,000 تومان
برچسب های مهم